7 Motive pentru un tratament homeopat la copii

Tratament homeopat la copii

Cea mai fascinantă, dar în același timp si cea mai grea sarcină în viață este să fii părinte. Din moment ce ai devenit parinte, lumea ta se schimbă complet și totul se rezumă la bunăstarea și fericirea copiilor. Fiecare părinte tinde sa ofere copilului său tot ce este mai bun: o alimentație echilibrată, produse ecologice, sentimentul de siguranța și o educație bazata pe respect și dragoste. Insă în momentele când copilul nu se simte bine și are o problemă de sănătate, lumea ta parcă se ruinează. Ceea ce trebuie să știi este că: homeopatia iți poate fi alături și să te ajute să restabilești sănătatea copilului într-un mod gentil și natural, prin stimularea mecanismelor naturale de apărare ale organismului.

Iată principalele motive pentru un tratament homeopat la copii:

  1. Remediile homeopate sunt lipsite de toxicitate și reacții adverse.

Remediile homeopate sunt sigure pentru toată lumea, inclusiv pentru nou-născuți, femeile însărcinate și persoanele în vârstă. Medicamentele homeopate au ca origine surse naturale: plante, animale și minerale; și sunt administrate în doze foarte mici, iar atunci când sunt utilizate corect nu reprezintă nici un pericol. Spre deosebire de antibiotice și alte medicamente, remediile homeopate, chiar dacă sunt luate pe termen lung, nu au impact asupra digestiei, nu produc alergii, nu scad puterea de rezistență și nu dăunează.

  1. Homeopatia crește rezistența organismului.

Remediile homeopate acționează profund și ajută la întărirea mecanismelor naturale de apărare a organismului, astfel încât copilul nu se îmbolnăvește atât de des. Homeopatia nu numai că tratează problemele acute ale copiilor, dar și previne episoadele recurente ale bolii.

  1. Homeopatia acționează rapid.

În pofida faptului că se zice cum că Homeopatia ar fi bună doar în cazurile cronice, remediile homeopate acționează prompt și oferă o vindecare rapidă pentru diferite probleme acute, cum ar fi febra, voma, diareea, tuse, traumatisme, entorse etc.

  1. Homeopatia este ușor de administrat.

Copiii iubesc și sunt fericiți să ia remedii homeopate: dulci la gust si nu provoacă senzație de greață. Este atât de ușor de administrat un remediu homeopat chiar și copiilor foarte mici care le iau cu plăcere, salvându-i de crizele de plans. In cazul nou-născuților granulele homeopate pot fi dizolvate într-o cantitate mică de apă.

  1. Homeopatia nu interacționează cu alte medicamente.

Remediile homeopate pot fi utilizate independent sau împreună cu medicamentele convenționale. Deci, chiar dacă copilul este pe medicație alopată, puteți utiliza în continuare homeopatia.

  1. Homeopatia este eficientă chiar și atunci când alopatia nu reușește.

În multe tulburări atunci când medicina convențională nu are o soluție, cum ar fi enurezisul, dereglări în asimilarea nutrienților, ticuri, tulburări de dentiție, ADHD, autism, anxietate, depresie și alte afecțiuni, homeopatia ne oferă o șansă. Fiecare homeopat expirementat a constatat faptul că copiii răspund mai repede la un tratament homeopat, fiind mai puțin otrăviți de substanțele chimice din alimente sau medicamentele administrate de cele mai multe ori irațional. Remediile homeopate nu formează dependentă, deci nu ar trebui sa vă îngrijorați în cazuri mai grave, când tratamentul va fi de lungă durată.

  1. Homeopatia oferă beneficii pe termen lung.

Deoarece homeopatia acționează pe nivel fizic, mental și emoțional, abordând problema de la rădăcini, beneficiile unui tratament homeopat la copii sunt pe termen lung. Multe stări emoționale și de comportament sunt ușor tratate cu ajutorul remediilor homeopate. Astfel, copiii tratați homeopatic nu doar că evită intoxicarea organismului cu medicamente și reacțiile lor adverse, dar și cresc sănătoși, puternici și echilibrați.

Tinus Smits, un homeopat contemporan binecunoscut, susţine că «naşterea unui copil sănătos este un miracol. Menţinerea copilului într-o stare de sănătate bună este o artă care a devenit din ce în ce mai dificilă în societatea noastră modernă».
Dacă crezi că homeopatia ar fi de ajutor în cazul copilului tău, nu ezita să-mi scrii câteva rânduri. Să oferim copiilor tot ce e mai bun!

Voi depune tot efortul, experiența și cunoștințele mele ca să readuc starea de sănătate ție și copiilor tăi.
Îmi va face plăcere să fiu medicul tău homeopat, iar vindecarea poate fi la doar un click distanță.

Vreau să știu prețul și avantajele unui consult homeopat!

Distribuie

Share to Google Plus
Share to Odnoklassniki

Tag-uri:

Articole similare: