Consultatie homeopata online

Consultatie homeopata online

Consultatie online

Existența acestei rubrici a apărut din necesitate. Odată plecată din țară, unde am activat mai mult de 7 ani ca medic homeopat, o parte din pacienții existenți au insistat să continuăm colaborarea la distanță. A fost o experiență nouă pentru mine, astfel din 2015, la început cu ezitare dar apoi tot mai convinsă, practic consultații homeopatice prin Skype și confirm cu certitudine că consultatie online este o modalitate reală și eficientă. Numărul pacienților online a crescut, la fel și satisfacția și recunoștința lor. Deci e timpul să prezint această oportunitate tuturor celor interesați de un tratament homeopat online. La moment accept pacienți noi, indeferent de localizarea geografică, vorbitori de limbă română, rusă și engleză. Află ce spun cei ce deja au beneficiat de o consultatie online.

De ce să alegi o consultatie online?

Dacă ai un program încărcat și ești în criză de timp…
Dacă te stresează aglomerația din față cabinetului și statul în rând la ușa medicului…
Dacă în localitatea ta nu dispui de serviciile unui medic homeopat…
Dacă ești profund dezamăgită de ce îți oferă medicina convențională în cazul tău sau a celor apropiați…
Dacă ai urmat mai multe tratamente dar efectul întârzie să apară…
Dacă ești în căutarea unui tratament naturist fără efecte adverse…
În oricare din aceste circumstanțe, consultația homeopată online este cea mai bună alternativă.

Cum să urmezi un tratament homeopat la distanță?

Datorită accesibilității la Internet, modalitatea unui tratament homeopat online este posibilă mai mult ca niciodată.

Tot de ce ai nevoie este:

– accesul la Internet,
– Skype-ul instalat sau să te alături grupului Homeopatie.md pe Facebook
– o programare cu medicul homeopat la ora ce îți convine cel mai bine.
– un card Visa sau Master Card pentru a face plata Paypal.

Cum decurge o consultatie online?

După ce îndeplinești formularul de contact de mai jos, stabilim ziua și ora consultației, vei primi o anchetă care va trebui îndeplinită. Dacă au fost efectuate careva investigații paraclinice, ele pot fi scanate/fotografiate și atașate la anchetă, deasemenea vei primi detalii despre achitare.

Astfel, în momentul consultației vom putea discuta:

  • în ce măsura homeopatia poate să te ajute nemijlocit pe tine,
  • la ce rezultate poți să te aștepți,
  • vom avea posibilitatea de a prognoza durata tratamentului,
  • vei primi un plan de tratament homeopat și recomandări generale de îmbunătățire a modului de viață,
  • în caz de necesitate, ai putea primi recomandare pentru anumite investigații medicale suplimentare.

Mai multe răspunsuri referitor la consultație poți găsi în rubrica Întrebări frecvente despre consultația homeopatică.

Durata primei consultatii poate varia între 40 minute – 1 oră, iar în cazuri mai dificile și mai mult. Însă munca mea abia începe, căci îmi mai ia ceva timp să analizez cazul pentru a alege remediul cel mai potrivit. Trebuie să menționez că în perioada între consultații ai tot suportul meu „chat/messenger online” gratuit, deci pentru orice întrebări, nu ezita să mă contactezi, raspund cu drag la ele. În cazul afecțiunilor cronice tratamentul homeopatic nu se rezumă doar la o singură prescriere. Pentru consolidarea și reușita deplină a tratamentului sunt la un click distanță pentru reevaluarea periodică a stării de sănătate. De obicei la un interval de 4-6 săptămîni au loc consultațiile secundare. În toată această perioadă, de departe îți sunt aproape pentru orice întrebări și suport în calea ta spre vindecare.

Prețuri consultatie homeopata online:

Homeopatie.md îți oferă acum serviciile unui medic homeopat certifiat international: Europa și America de Nord, la pret mai mult decît accesibil, în comparație cu prețul consultației homeopate din regiunea ta.

Consultatie
on-line
Republica Moldova România Europa North America
Consultație inițială 300 MDL 25 EUR 30 EUR 40 USD
Consultație repetată 200 MDL 15 EUR 20 EUR 30 USD

 În cazul când adresarea se face pentru mai mulți membrii ai familiei odată, se aplică reduceri de la prețul sus menționat. Dacă copilul D-stră este mic, și optați pentru un tratament homeopat în cazurile acute, atunci putem discuta despre un abonament individual lunar sau abonament de familie, ultimul fiind cel mai optim în cazul când cel putin un copil este mai mic de 7 ani. Cazurile acute vor fi taxate ca consultație secundară, având suportul meu continuu până la restabilirea completă a sănătății.

Avantaje consultatie online:

  • Calitate – acces la serviciile unui homeopat certifiat internațional (Europa și America de Nord) la prețurile din țara ta de domiciliu, nefiind deranjată de coada de la ușa cabinetului medical sau sunetul telefonului.
  • Flexibilitate – nu trebuie să părăsești casa/oficiul pentru consultația homeopată, nu trebuie sa te stresezi că nu poți pleca în timpul serviciului, că trebuie să amâni întâlnirea cu prietenele sau ca nu poți ajunge la timp din cauza traficului rutier, consultația are loc la timpul convenabil ție, inclusiv seara târziu.
  • Accesibilitate – acces la medicul tău homeopat oriunde ai fi: în vacanță la munte sau la mare, în deplasare de serviciu sau în vizită la bunei, iar diferența de fus orar îți oferă posibilitatea consultației urgente în orele târzii, știm bine că copiii de obicei fac febră vineri seara când nu ai acces la alți medici.
  • Anonimat – uneori se poate întâmpla că anumite lucruri să fie mai uşor exprimate unui specialist care se afla la mii kilometri depărtare. Prin urmare, o consultatie online îţi poate oferi acest cadru în care te poţi exprima liber, în care poţi fi tu însăţi fără frică de a fi judecat, etichetat sau prost înţeles.

Despre medicul tău homeopat, Tatiana Savciuc:

 Ce spun cei ce au încercat:

Noi am ales homeopatia intr-un moment in care copilul meu de 2,2 ani incepuse sa se balbaie atat de tare incat nu putea sa pronunte cuvinte intregi pe care pana la acel moment le rostea cu usurinta. Am mers la neurolog si am primit o lista de medicamente pe care eu nu intelegeam cum poti sa i le administrezi unui copil de doi ani (erau foarte multe). Au trecut deja 6 ani si tot homeopatia alegem. Am tratat viroze, nenumarate accese de bronsite cu obstructie (pe fon alergic), pneumonie, angina si dna Tatiana s-a descurcat de minune in acest sens. Sanatate tuturor!   — Gabriela // Chișinău — 

Ne-am adresat cind nu mai aveam speranta, tot evitam sa risc tratamente necunocute si necceptate de medici, pentru ca erau numite drept experimente pe copiii sau zaharel cu efect placebo!!! La 3 saptamini fetita a fost diagnosticata cu pneumonie, ca dupa un tratament de 7 zile sa ni se spuna ca starea e si mai urita, astfel iar am tratat iar cu antibiotic (din generatia 3, mai puternic). De aici au inceput toate relele noastre!! Diareie timp de patru luni, nu ne mai ajuta nici un probiotic sau prebiotic, cu homeopatia am rezolvat in doua zile (am chinuit coiplul 4 luni pentru un tratament atit de simplu!!!). Probleme de somn, mai mult de 15 – 30 min nu dormea nici noaptea, se trezea mereu in tipete si putea sa plinga pina la citeva ore continuu, ca dupa homeopatie sa-i ascult respiratia, pentru ca nu imi parea normal dupa atita chin, sa doarma un bebelush tocmai 2-3 ore fara intrerupere 😉 !!! Alergii pina si la apa \”chioara\”, cu ajutorul homeopatiei putem deja gusta (fara excese) din toate!!! Intoxicatii alimentare, scaun cu singe, enteroviroze, viroze sezoniere cu dureri de cap si git rosu, eruptii dentare, intarcarea – toate le-am depasit cu tratament exclusiv homeopat. Acum stam in Londra, cea mai mare frica era despartirea de dna Savciuc-ingerul nostru pazitor, si aici ne-a salvat skype-ul!!! […] Natalia Septelici // Londra, Marea Britanie —

Folosim homeopatia pentru fetita noastra de vreo 4 ani si suntem foarte multumiti. Toti se uitau sceptici cind ii dadeam fetitei granulite, dar nu-mi pasa. Mi_am capatat increderea in homeopatie atunci cind med de familie ne_a prescria la 1 an antibiotic, dar noi am mers pe calea homeopatiei si am iesit din bronsita. Multumesc d. Tatiana pt ajutor si receptivitate! Multumesc ca exista homeopatia. Sanatate la pici si la maturi!  —– Ala // Chisinau —

Noi am recurs la homeopatie atunci cand medicul ne-a spus ca fetita mea de 4 ani are nevoie de niste tuburi montate in urechi pentru a permite ventilarea urechilor, dupa ce facea otita in fiecare luna in sezonul rece si pentru ca i se acumulase lichid in urechea medie. Tatiana Savciuc ne-a venit in ajutor dupa ce a vazut o postare pe retelele de socializare, unde eu ceream sfaturi in legatura cu problema noastra. Am urmat tratamentul prescris de ea si acum, dupa o luna, fetita mea se simte bine, nu mai tuseste, i-au disparut secretiile nazale si nu mai are fluid in urechi! Ii suntem foarte recunoscatori!  —-Viorica // Las Vegas, USA —

Sacoşe mari cu medicamente (antibiotice obligatoriu), nopţi nedormite din cauza febrei, toţi din familie (în primul rând cel mic de nici un an) pe rând „împrumutau” virusul adus de cel mare de la şcoală. Aşa am trăit opt luni de coşmar (inclusiv vara). Plângeam de disperare şi mă simţeam neputincioasă, la capătul puterilor. Aveam impresia ca copiii mei sunt găuriţi pe dinauntru de la atâtea medicamente. După administrarea a două antibiotice unul după altul, în luna august, nu mai puteam ieşi din răceală cu cel mic de 10 luni. Am zis: „O mai încerc şi pe asta”. Am mers la centrul de homeopatie. Am ieşit de acolo cu două pacheţele de grănuliţe. Mama când a văzut „tratamentul” a început să râdă: „Şi asta e tot leacul?”. Am fost şocată a doua zi să constat că au dispărut mucii. Tot aşa şocată sunt de multe ori pe parcursul celor 5 ani de când în casa noastră leacul este stric homeopatic.  — Tatiana Solonari // R. Moldova, Chişinău — 

Buna, eu foarte greu m-am decis pînă am consultat medicul homeopat. În scurt timp după indicațiile medicului m-am convins ca e cu rezultat pozitiv. Noi ne tratăm homeopatic deja de 5 ani, copii se îmbolnăvesc cu mult mai rar ca înainte. Imunitatea la copii a crescut. Tratamentul îl începem cum apar primele simptome, după indicația medicului desigur. Vreau săi mulțumesc d-nei Tatiana Savciuc (medicul nostru) pentru reciptivitate și pentru profesionalism. Mulțumesc și vă doresc sănătate și succese în continuare.  —– Irina // Chișinău —

Dacă dorești să încerci și tu un tratament homeopat online, atunci primul pas e să iei legatura prin intermediul formularului de contact de mai jos.
Voi depune tot efortul, experiența și cunoștințele mele ca să-ți readuc starea de sănătate.
Îmi va face plăcere să fiu medicul tău homeopat, iar vindecarea poate fi la doar un click distanță:

Numele *

Adresa de email *

Subiectul *

Mesaj *