Pret consultatie homeopata in lume

Pret consultatie homeopata in lume

Se zice că sănătatea e comoara cea mai de pret, cel ce o are e foarte norocos și ar trebui să mețină acea stare de bine. Iar cel ce a cunoscut boala, ar trebui să depună tot efortul pentru e reveni înapoi la starea de echilibru. Se pare că homeopatia știe să le facă pe ambele, într-un mod gentil și natural. Remediile homeopate fiind lipsite de reacții adverse, administrate la recomandarea unui specialist cu pregătire corespunzătoare, respectă în totalitate principiu de bază în activitatea medicală: Primum non nocere – mai întâi să nu faci rău.

Costul consultatiilor homeopate variază considerabil în lume. Acest preț fiind influențat de mai mulți factori – regiune geografică, calificările specialistului precum și experiența sa în domeniu. Homeopatia are statut divers în diferite țări precum și cerințele față de practician. În unele țări, ca să practici homeopatia trebuie sa deții diploma de doctor, în alte state această condiție nu este oblogatorie, însă este salutabilă.

Prima vizită la homeopat durează de obicei mai mult decît o vizită la un doctor ordinar. Timpul medicului homeopat oferit pacientului tinde să fie semnificativ mai lung, iar orele de lucru de multe ori se prelungesc chiar dacă consultația homeopată în sine a luat sfîrșit. Dacă e să vorbim de continentul Nord American, atunci gasim un preț ce variază de la $150 pînă peste $300 pentru consultația inițială. În Marea Britanie pentru prima vizită vei achita £75-£90, iar consultațiile repetate vor avea un pret de £50. În Franța, Germania și alte țări din Europa consultația primară va costa în jur de €90 și respectiv €55 pentru vizitele repetate.

Cel mai scump tratament este totuși în SUA, unde prețul consultației primare poate urca pînă la $450. Republica Moldova are acces la specialiști cu statut de doctor la doar $20-$25 pentru consultul inițial. Prețul remediilor homeopate variază între $1.5 – $2 în Republica Moldova și România, €3-€4 în Franța, €5-€6 în Germania, £6-£7 în Marea Britanie și $8-$10 în SUA.

Homeopatie.md îți oferă acum serviciile unui medic homeopat certifiat international (Europa și America de Nord) la un pret mai mult decît accesibil:

Consultatie
on-line
Republica Moldova România Europa North America
Consultație inițială 300 MDL 25 EUR 30 EUR 40 USD
Consultație repetată 200 MDL 15 EUR 20 EUR 30 USD

Fie că te afli în Europa, SUA sau Canada, nu trebuie să-ți faci griji de limbajul medical sofisticat în limba țării de domiciliu. Dacă dorești să te exprimi liber și să încerci un tratament homeopat online, atunci scrie-mi un mesaj ca să putem stabili ziua și ora unui consult homeopat.

Voi depune tot efortul, experiența și cunoștințele mele ca să-ți readuc starea de sănătate.

Îmi va face plăcere să fiu medicul tău homeopat, iar vindecarea poate fi la doar un click distanță:
Vreau să mă programez la o consultație homeopată

Distribuie

Share to Google Plus
Share to Odnoklassniki

Tag-uri:

Articole similare: