Home » Actori celebri ce au ales homeopatia

Actori celebri ce au ales homeopatia

E-BOOK GRATUIT: Ghidul Pacientului Homeopat. Descarcă aici →

Actori celebri, muzicieni, politicieni, artiști, inclusiv familii regale au ales homeopatia ca metodă de tratament alternativă alopatiei sau ca terapie complementară. Homeopatia este practicată în 40 din 42 de țări europene, 100 de milioane de cetățeni ai UE, ce reprezintă aproximativ 29% din populația Uniunii Europene, folosesc remediile homeopatice în tratamentul diferitor stări acute sau boli cronice.

Să vedem cine din actori renumiți au ales homeopatia și care a fost experiența lor

Kim Cattrall

Kim Cattrall, renumită pentru rolul său Samantha în serialul TV “Sex and the City”, este adeptă a homeopatiei. Ea a făcut cunoștință pentru prima oară cu homeopatia pe timpul când a trăit în Frankfurt, Germania, în anii optzeci. Remediul ei favorit este Arnica. „Arnica! Iubesc acest remediu! Este cel mai des folosit remediu homeopat de mine, deoarece fac echimoze (vînătăi) cu ușurință”, a declarat ea într-un reportaj pentru Los Angeles Daily News. “Eu folosesc și Oscillococcinum. Imi place! Am trăit în Germania și așa am aflat despre remediile homeopate”. Interesant este faptul că Samantha, rolul ei din “Sex and the City” este de asemenea un susținător al homeopatiei. În “Sex and the City 2” ea poate fi văzută cu un pachet plin de remedii și creme homeopatice pe care le folosește pentru a scăpa de bufeuri și pentru un libidou diminuat.

Catherine Zeta Jones
Catherine Zeta Jones

După ce s-a filmat în filmul muzical “Chicago” în 2002, Catherine Zeta-Jones s-a ales cu mai multe luxații și entorse. Remediul homeopat Arnica i-a adus o recuperarea rapidă. Arnica Montana este o plantă care crește în Europa Centrală. Are proprietăți terapeutice excelente și adesea se folosește pentru a trata edemul, inflamația, vânătăile și pentru a micșora durerile care provin în urma unui traumatism. De cele mai dese ori este primul remediu pentru majoritatea care încerc homeopatia. Iar după ce au văzut rezultate spectaculoase cu această plantă umilă, devin adepții ei.

Johnny Depp
Johnny Depp

Actorul Johnny Depp este un alt mare fan al homeopatiei. Remediul său preferat este cactusul fără spini numit Anhalonium sau Peyote. Acest tip de cactus crește în Mexic și este folosit în ritualurile șamanice din Mexic și America de Nord. Johnny Depp susține că cu ajutorul acestui remediu reușește să nu sufere de celebritate și îl readuce la realitate. Anhalonium fiind bine cunoscut prin acțiunea sa terapeutică pentru a trata psihoza în care există un sentiment de separare de realitate, o conștiință puternică de a trăi în realități paralele, pierzând orientarea în timp și spațiu precum și în unele stări psihologice, cum ar fi catatonia. Este de asemenea un remediu utilizat pentru a trata migrenele și durerile de cap în cazul în care există tulburări de vedere însoțite de halucinații colorate. Anhalonium este unul dintre remediile utilizate în tratamentul anumitor forme de miopie și astigmatism.

Lindsay Wagner
Lindsay Wagner

“Dacă nu aș fi actriță, ași fi ales să fiu homeopat” astfel și-a exprimat dragostea față de homeopatie Lindsay Wagner. Ea susține că mereu și-a dorit să devină medic homeopat. Devenită celebră dupa filmul The Bionic Woman, Lindsay a primit premiul Emmy, acordat de Academy of Television Arts & Sciences premiind cei mai buni actori. De-a lungul anilor Lindsay și-a păstrat pasiunea pentru homeopatie și medicina naturistă, fiind co-autoarea a trei cărți despre medicina holistică și alimentație vegană, precum și a organizat numeroase workshop-uri numite Quiet the Mind and Open the Heart.

Monica Belluci
Monica Bellucci

Printre celebri actori ce sunt adepți ai homeopatiei se numără și Monica Bellucci. Ea a menționat într-un interviu că a folosit homeopatia pentru cea mai mare parte a vieții ei și intenționează să continue să o folosească dacă va fi necesar în timpul schimbărilor hormonale în perioda menopauzei. „Menopauza? Sunt pregătită psihologic si nu mi-e frica. Sunt un susținător uriaș al homeopatiei. Voi urma mai întâi tratamentele naturale și mai târziu voi vedea dacă mai am nevoie de terapiile tradiționale de hormoni ” a spus starul la vârsta de 47 de ani pentru ediția italiană a Vanity Fair. “Ridurile sunt mai bune decât o față din plastic” a menționat Monica pe final, adăugând că nu se teme de procesul de îmbătrânire și preferă să îmbătrânească grațios.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston cunoscută pentru promovarea stilului său de viață natural și organic este adeptă a homeopatiei. Aniston a menționat de mai multe ori că folosește remediile homeopate, iar la necessitate pe cele alopate. Jennifer a făcut cunoștință cu homeopatia încă când era copil, părinții ei fiind adepți a terapiilor naturale. Interesul pentru homeopatia a rămas actual și până în prezent.

Numărul celor ce au beneficiat de efectele terapeutice ale homeopatiei e în continuă creștere, te incurajez s-o faci și tu! Voi depune tot efortul, experiența și cunoștințele mele ca să-ți readuc starea de sănătate.

Îmi face plăcere să fiu medicul tău homeopat, iar vindecarea poate fi doar la un click distanță.Tatiana Savciuc

Tatiana Savciuc

CCH, RCSHom, IACH (cert), MD (Europe)
Fondatoare Homeopatie.md

Calendar programari consultatie homeopata