Home » Consultație homeopată online

Consultație homeopată online

Consultatie homeopata online – existența acestei rubrici a apărut din necesitate. Odată plecată din țară, unde am activat mai mult de 7 ani ca medic homeopat, o parte din pacienții existenți au insistat să continuăm colaborarea la distanță. A fost o experiență nouă pentru mine, astfel din 2015, la început cu ezitare dar apoi tot mai convinsă, practic consultații homeopate online și confirm cu certitudine că cosultația online este o modalitate reală și eficientă. Numărul pacienților online treptat a crescut, la fel și satisfacția și recunoștința lor. Deci e timpul să prezint această oportunitate tuturor celor interesați de un tratament homeopat online. La moment accept pacienți noi, indeferent de localizarea geografică, vorbitori de limbă română, rusă și engleză. 

De ce să alegi o consultatie online?

Dacă ai un program încărcat și ești în criză de timp.
Dacă te enervează aglomerația din față cabinetului și statul în rând la ușa medicului.
Dacă în localitatea ta nu dispui de serviciile unui medic homeopat.
Dacă ești profund dezamăgită de ce îți oferă medicina convențională în cazul tău sau a celor apropiați.
Dacă ai urmat mai multe tratamente dar efectul întârzie să apară.
Dacă ești în căutarea unui tratament naturist fără efecte adverse.
În oricare din aceste circumstanțe, consultația homeopată online este cea mai buna alegere!

Avantaje consultatie homeopata online:

  • Calitate – acces la serviciile unui homeopat certifiat internațional (Europa și America de Nord) la prețurile din țara ta de domiciliu, nefiind deranjată de coada de la ușa cabinetului medical sau sunetul telefonului.
  • Flexibilitate – nu trebuie să părăsești casa/oficiul pentru consultația homeopată, nu trebuie sa te stresezi că nu poți pleca în timpul serviciului, că trebuie să amâni întâlnirea cu prietenele sau ca nu poți ajunge la timp din cauza traficului rutier, consultația are loc la timpul convenabil ție, inclusiv seara târziu.
  • Accesibilitate – acces la medicul tău homeopat oriunde ai fi: în vacanță la munte sau la mare, în deplasare de serviciu sau în vizită la bunei, iar diferența de fus orar îți oferă posibilitatea consultației urgente în orele târzii, știm bine că copiii de obicei fac febră vineri seara când nu ai acces la alți medici.
  • Anonimat – uneori se poate întâmpla că anumite lucruri să fie mai uşor exprimate unui specialist care se afla la mii kilometri depărtare. Prin urmare, o consultatie online îţi poate oferi acest cadru în care te poţi exprima liber, în care poţi fi tu însăţi fără frică de a fi judecat, etichetat sau prost înţeles.

Vreau o consultație homeopată online

Primul pas pentru o consultatie homeopata este să te programezi folosind rubrica Programare Online sau doar cu un click pe butonul de mai jos. În cel mai scurt timp vei primi un email de confirmare și Ancheta Homeopată. Dacă au fost efectuate careva investigații paraclinice, ele pot fi scanate/fotografiate și partajate cu mine. Astfel, în momentul consultației vom putea discuta:

  • în ce măsura homeopatia poate să te ajute nemijlocit pe tine,
  • la ce rezultate poți să te aștepți,
  • vom avea posibilitatea de a prognoza durata tratamentului,
  • vei primi un plan de tratament homeopat și recomandări generale de îmbunătățire a modului de viață,
  • în caz de necesitate, ai putea primi recomandare pentru anumite investigații medicale suplimentare.

Durata primei consultații poate varia între 40 minute – 1 oră, iar în cazuri mai dificile și mai mult. Însă munca mea abia începe, căci îmi mai ia ceva timp să analizez cazul pentru a alege remediul cel mai potrivit. Trebuie să menționez că în perioada între consultații ai tot suportul meu „email/chat/messenger” gratuit. Deci, pentru orice întrebări, nu ezita să mă contactezi, răspund cu drag la ele.

Important
În cazul afecțiunilor cronice tratamentul homeopatic nu se rezumă doar la o singură prescriere. Vindecarea este proces, nu eveniment! Durata tratamentului este individuală în dependență de profinzimea dezechilibrului, de câți ani este suferința, de răspunsul organsimului la remediu homeopat, de nivelul de sănătate a persoanei ș.a.

Pentru consolidarea și reușita deplină a tratamentului sunt la un click distanță pentru consultațiile de evaluare. Frecvența consultațiilor de evaluare variază individual: 5-7-9 săptămâni. În toată această perioadă, de departe îți sunt aproape pentru orice întrebări și suport în calea ta spre vindecare.

Voi depune tot efortul, experiența și cunoștințele mele ca să-ți readuc starea de sănătate.