Home » Pret consultatie homeopata în lume

Pret consultatie homeopata în lume

E-BOOK GRATUIT: Ghidul Pacientului Homeopat. Descarcă aici →

Se zice că sănătatea e comoara cea mai de pret, cel ce o are e foarte norocos și ar trebui să mețină acea stare de bine. Iar cel ce a cunoscut boala, ar trebui să depună tot efortul pentru e reveni înapoi la starea de echilibru. Se pare că homeopatia știe să le facă pe ambele, într-un mod gentil și natural. Remediile homeopate fiind lipsite de reacții adverse, administrate la recomandarea unui specialist cu pregătire corespunzătoare, respectă în totalitate principiu de bază în activitatea medicală: Primum non nocere – mai întâi să nu faci rău.

Cât costă o consultație homeopată?

Costul consultatiilor homeopate variază considerabil în lume. Acest preț fiind influențat de mai mulți factori – regiune geografică, calificările specialistului, precum și experiența sa în domeniu. Homeopatia are statut divers în diferite țări precum și cerințele față de practician. În unele țări, ca să practici homeopatia trebuie sa deții diploma de doctor, în alte state această condiție nu este oblogatorie, însă este salutabilă.

Prima vizită la homeopat durează de obicei mai mult decît o vizită la un doctor ordinar. Timpul medicului homeopat oferit pacientului tinde să fie semnificativ mai lung, iar orele de lucru de multe ori se prelungesc chiar dacă consultația homeopată în sine a luat sfârșit. Dacă e să vorbim de continentul Nord American, atunci găsim un preț ce variază de la $150 până peste $300 pentru consultația inițială. În Marea Britanie pentru prima vizită vei achita £75-£90, iar consultațiile repetate vor avea un pret de £50. În Franța, Germania și alte țări din Europa, consultația primară va costa în jur de €90 și respectiv €55 pentru vizitele repetate. Cel mai scump tratament este totuși în SUA, unde prețul consultației primare poate urca pînă la $450.

Cât costă un remediu homeopat?

Prețul remediilor homeopate variază între $2 – $3 în Republica Moldova și România, €3-€4 în Franța, €5-€6 în Germania, £6-£7 în Marea Britanie și $8-$10 în SUA.

Pret consultatie homeopatie.md

Homeopatie.md îți oferă acum serviciile unui medic homeopat certificat internațional (Europa și America de Nord) la un pret mai mult decât accesibil:

Consultatie
online
Consultație inițialăConsultație repetată
Republica Moldova25 EUR20 EUR
România40 EUR30 EUR
Europa45 EUR35 EUR
SUA și Canada60 USD50 USD

Fie că te afli în Europa, SUA sau Canada, nu trebuie să-ți faci griji de limbajul medical sofisticat în limba țării de domiciliu. Dacă dorești să te exprimi liber și să încerci un tratament homeopat online, atunci programarea unei consultații homeopate online acum e mai simplu ca niciodată: un click pe butonul de mai jos îți va oferi disponibilitatea mea pentru timpul apropiat. Voi depune tot efortul, experiența și cunoștințele mele ca să-ți readuc starea de sănătate.

Îmi face plăcere să fiu medicul tău homeopat, iar vindecarea poate fi doar la un click distanță.Tatiana Savciuc

Tatiana Savciuc

CCH, RCSHom, IACH (cert), MD (Europe)
Fondatoare Homeopatie.md

Calendar programari consultatie homeopata