Home » Datorită tratamentului homeopat, copilul meu a evitat intervenție chirugicală la ochi

Datorită tratamentului homeopat, copilul meu a evitat intervenție chirugicală la ochi

E-BOOK GRATUIT: Ghidul Pacientului Homeopat. Descarcă aici →

“Vreau să încep prin a-i mulțumi din suflet Doamnei Tatiana, pentru toate tratamentele prescrise, pentru suportul si curajul pe care mi l-a dat, în tratarea anumitor afecțiuni ale mele și copilului meu. Datorită tratamentului homeopat recomandat, copilul meu a evitat posibile intervenții la ochi și câteva anestezii generale la vârsta de 1 an jumate.
Am descoperit homeopatia, dupa ce baiatului meu, i-au ieșit după o răceală bună niște chisturi la ochi, așa numitele șalazioane. Am chinuit copilul de 6 ori pe zi cu picături antibiotice usturătoare, aproape o luna, ca efect să fie zero și încă să mai apară altele pe parcurs și la celălalt ochi. Am mers la mai multe consultații, la cei mai buni medici oftalmologi de la noi, majoritatea au zis că trebuiesc scoase chirurgical deja, ca e periculos, sunt prea mari. Știind însă că recidivează, am zis că nu îmi voi supune copilul la așa vârstă fragedă la nu știu câte anestezii generale, așa că trebuie să existe o altă cale de a scăpa de ele. Am citit mult, am rascolit internetul în lung și în lat, am decis să încerc homeopatia, că mai rău nu avea să facă.
Cu remediul ales de Doamna Tatiana, șalazioanele mai vechi, au dispărut într-o luna. Chiar și medicul oftalmolog, la care am mers la control a rămas surprins, zicând că deobicei așa rezultat bun apare după vreo 4 – 6 luni de tratament cu antibiotic.
O alta problema de care am scăpat, a fost desfundarea canalului lacrimar la 1, 7 luni, din a 2 zi după ce seara i-am dat un remediu homeopatic, ochiul nu a mai curs. Și șirul continua … Homeopatia – bună în răceli, în traume, în dureri de cap, în înțărcare… Toate au fost testate, și toate cu brio!
Deci, eu cred, că Homeopatia nu este o pseudoștiință veche cu efect placebo, așa cum susțin cei care măcar nici nu au încercat-o … ci, Medicina Viitorului !!! ” -2019-Tatiana Savciuc

Tatiana Savciuc

CCH, RCSHom, IACH (cert), MD (Europe)
Fondatoare Homeopatie.md

Calendar programari consultatie homeopata