Home » Diareie timp de patru luni, nu ne mai ajuta nici un probiotic sau prebiotic, cu homeopatia am rezolvat în două zile.

Diareie timp de patru luni, nu ne mai ajuta nici un probiotic sau prebiotic, cu homeopatia am rezolvat în două zile.

E-BOOK GRATUIT: Ghidul Pacientului Homeopat. Descarcă aici →

“Am atâtea de scos din suflet și înțeleg că unii din cei care vor citi, vor crede că e publicitate pură, dar nu pot să nu spun! Dna Tatiana este îngerul păzitor al copilului meu pe pământ! Cu părere de rău, și asta o să mă chinuie toată viața, am tras prea mult de timp până am venit în homeopatie. Ne-am adresat când nu mai aveam speranță, tot evitam să risc tratamente necunocute și necceptate de medici, pentru că erau numite drept “experimente pe copii” sau “zaharel cu efect placebo”!

La 3 săptămâni fetița mea a fost diagnosticată cu pneumonie, ca după un tratament de 7 zile să ni se spuna că starea e și mai urâtă, astfel am tratat iar cu antibiotic (din generatia 3, mai puternic). De aici au început toate relele noastre!! Diareie timp de patru luni, nu ne mai ajuta nici un probiotic sau prebiotic din farmaciile din Republica Moldova, cu homeopatia am rezolvat în două zile. Am chinuit copilul 4 luni pentru un tratament atit de simplu! Probleme de somn, mai mult de 15 – 30 min nu dormea nici noaptea, se trezea mereu în țipete și putea să plângă până la câteva ore continuu, ca după homeopatie să-i ascult respirația, pentru că nu îmi părea normal după atâta chin, să doarmă un bebeluș tocmai 2-3 ore fără întrerupere! Alergii până și la apă ”chioară”, cu ajutorul homeopatiei putem deja gusta (fara excese) din toate! Intoxicații alimentare, scaun cu sânge, enteroviroze, viroze sezoniere cu dureri de cap si git rosu, eruptii dentare, intarcarea – toate le-am depasit cu tratament exclusiv homeopat.

Acum stăm în Londra, cea mai mare frică era desparțirea de dna Savciuc- îngerul nostru păzitor, și aici ne-a salvat Skype-ul! Până la naștere avusem dereglări ale fonului hormonal, care le rezolvam doar temporar cu hormoni, după înțărcare problema a revenit, am zis să încerc și pe mine, din moment ce copilului meu îi ajută. Acum nu mai știu de dereglări și dureri menstruale, însoțite de febră, și nici nu mai bag în mine hormoni cu nemiluita!!!

Sper că tot ce am scris o să-i ajute pe cei indecisi, pentru că sunt sigură că dacă mă adresam la timp, puteam evita multe din cele povestite. Orice s-ar întâmpla în familia noastră, mă adresez mai întâi la homeopat, apoi nu mai am nevoie de consultația unui medic alopat! Poate de asta și se tem cei ce neagă homeopatia?!

P.S. Englezii sunt un popor foarte calculat, tratamentul antibiotic neargumentat la copii se pedepsește greu aici. Farmaciile și clinicile homeopate sunt foarte multe și extrem de scumpe, ei știu să aibă grijă de sănătatea proprie, la fel o face și familia lor regala, la fel o facem și noi, așa îi indemn pe toți, niciodată nu e târziu!” -2016-Tatiana Savciuc

Tatiana Savciuc

CCH, RCSHom, IACH (cert), MD (Europe)
Fondatoare Homeopatie.md

Calendar programari consultatie homeopata