Home » Usain Bolt – tratamentul holistic i-a asigurat „tripla-tripla” de aur, Rio 2016

Usain Bolt – tratamentul holistic i-a asigurat „tripla-tripla” de aur, Rio 2016

E-BOOK GRATUIT: Ghidul Pacientului Homeopat. Descarcă aici →

La începutul lunii iulie 2016 Usain Bolt, din cauza unui traumatism de gradul 1 în mușchii posteriori ai coapsei, a fost nevoit să se retragă din preliminarile la competițiile olimpice.

Bolt imediat după traumatism a plecat în Germania, la medicul sau Hans-Wilheim Muller-Wohifahrt pentru tratament. Starea sa s-a îmbunătățit atât de rapid, încât doar o lună mai târziu, nu doar că a revenit în competiție dar a și câștigat aurul de trei ori la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

La Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, Bolt a câștigat medalia de aur la proba 100 de metri cu un timp de 9,81 secunde. Bolt și-a urmat victoria de 100 m cu o medalie de aur la proba de 200 m, ceea ce îl face și primul atlet care a câștigat proba 200 m de trei ori la Jocurile Olimpice. Iar prin proba de 4 × 100 m el și-a asigurat a treia sa medalie de aur consecutivă și ultima olimpică la eveniment. Cu această victorie, Bolt a obținut „tripla-tripla” – trei medalii de aur sprint în trei Jocuri Olimpice consecutive și și-a încheiat cariera olimpică cu un record de câștig.

Usain Bolt, vestitul atlet jamaican, sprinter, recordman mondial, s-a născut cu scolioză – o curbură a coloanei vertebrale inferioare, ceea ce îl face mai susceptibil la dureri de spate și traumatisme. Sprinterul olimpic și faimosul câștigător al numeroaselor medalii de aur folosește homeopatia încă de la vârsta de 16 ani. El este pacient al medicului sportiv german Dr. Müller-Wohlfahrt. „Ne cunoastem de cind aveam 16 ani”, a declarat deținătorul recordului mondial la o conferință de presă la München. „Avem o relație de lungă durata. De fiecare dată când am o problema vin la el si întotdeauna imi oferă sfaturi bune și tratament eficace. El este cel mai bun în ceea ce face. Suntem foarte apropiati.” Dr. Müller-Wohlfahrt l-a insotit pe Bolt la Jocurile Olimpice de la Rio, fiind prezent în stadion cînd acesta a cîștigat medaliile de aur.

Există mii de medici instruiți în homeopatie în Germania, iar Dr. Müller-Wohlfahrt este un lider mondial în tratarea traumelor sportive. El este bine cunoscut pentru abordarea sa holistică. Deși instruit în mod convențional în medicină și ortopedie, tratamentul său include terapie manuală, remedii homeopate și acupunctură. Dr. Müller-Wohlfahrt  este medicul echipei naționale de fotbal a Germaniei și echipei FC Bayern München, perioada 1977 – 2015, si din Noiembrie 2017 – present. Printre pacienții lui găsim nume faimoase ca: Paula Radcliffe, Kelly Holmes, Tyson Gay, Ronaldo,  Jürgen Klinsmann, Michael Owen, Jonathan Woodgate,  Maurice Greene, Steven Gerrard și Boris Becker.

Îmi face plăcere să fiu medicul tău homeopat, iar vindecarea poate fi doar la un click distanță.Tatiana Savciuc

Tatiana Savciuc

CCH, RCSHom, IACH (cert), MD (Europe)
Fondatoare Homeopatie.md

Calendar programari consultatie homeopata